Strekmann som peker på "inkassobloggen"

Blogg om inkasso!

Ord betaler ingen gjeld.” – William Shakespeare

Selv om det nok er sant at ord ikke betaler noen gjeld, kan ord gi praktisk kunnskap og veiledning som gjør det enklere å kreve inn de pengene man har rettmessig krav på.

Derfor har vi i forbindelse med lansering av ny nettside endelig fått på plass en blogg (som seg hør og bør!).

Frem til nå har EgeninkassoSpesialistens nyhetsfunksjon utelukkende vært tilgjengelig med relevant informasjon for våre innloggede kunder. Denne funksjonen vil vi opprettholde og fortsette å benytte oss av for å dele viktig info relatert til inkasso med EgeninkassoSpesialisten, som vi mener er aktuell for våre kunder.

Bloggen blir åpen for alle og enhvermann, men vil naturligvis rette seg mot, og være spesielt aktuell for bedriftsledere, økonomi- og kredittsjefer, samt regnskaps- og økonomimedarbeidere som har innkreving av utestående fordringer som en av sine hverdagsoppgaver.

Her vil vi gå inn for å fjerne mystikken rundt innkreving og inkasso, dele nyttige tips og triks for å minimere tap på utestående fordringer, samt dele våre erfaringer, refleksjoner og kunnskap om bruk av egeninkasso for å kreve inn penger.

Videre vil det være et mål å øke næringslivets bevissthet og kunnskap om fordelene ved innkreving med egeninkasso, fremfor å gå den lange og dyre veien om inkassobyråer.

Bloggen blir tilgjengelig i egen fane på nettsiden, og samtlige bloggposter vil publiseres på vår facebook-side. Følg oss gjerne! Og del gjerne blogg-postene videre dersom du tror de kan være nyttige for andre enn deg selv.