Sparer tid og penger

Vi har nå vært brukere av Egeninkassospesialisten i over ett år og er kjempefornøyde med løsningene der.

Systemet er enkelt å sette seg inn i, bruke og å følge opp.

En får mail når en sak er klar for neste trinn og i oversiktsbildet er det lett å få totalbildet.

Jeg opplever at saksgangen er mye kjappere enn ved bruk av eksternt inkassobyrå og at pengene og oppgjøret kommer mye fortere på plass.

Her handler det som regel om hvor travelt namsmannen har det.

Kundeservice er kjappe og ekspeditte når en henvender seg for å få hjelp, både på mail og telefon.

Jeg anbefaler Egeninkassospesialisten på det varmeste. Her sparer vi både tid og penger.

Vibekke HestnesØkonomiansvarlig hos Voldentollefsen ASVoldentollefsen.no

Full kontroll, og effektivt! – Topp karakter

Nå har jeg brukt EgeninkassoSpesialisten i 3 år, og kan trygt si at jeg er meget fornøyd!

Programmet er enkelt og oversiktlig, og veldig lett å sette seg inn i. Det passer utmerket for meg som liker å ha full kontroll. Det at vi kan velge mellom årsavgift eller betal-pr-sak, synes jeg er veldig bra. I tillegg har de gitt mange gode råd og hjelp underveis, og jeg har alltid fått raske svar og god oppfølging. Meget hyggelige folk, som kan dette med kundebehandling 🙂

Jeg kan virkelig anbefale EgeninkassoSpesialisten videre til andre bedrifter.

Maria GoncalvesØkonomiansvarlig hos Avskjerming ASavskjerming.no

Økonomiforbundets anbefaling

Økonomiforbundet er sikre på at EgeninkassoSpesialisten har kompetansen og erfaringen som skal til for å skreddersy en mest mulig effektiv innfordringsrutine for våre regnskapskontorer og ikke minst for deres klienter.

Rune MartinsenDaglig leder, Økonomiforbundetwww.okonomiforbundet.org

Over all forventning

Da har vi prøvd EgeninkassoSpesialisten i to måneder, og er svært fornøyd. Programmet er enkelt og brukervennlig. Servicen fra EgeninkassoSpesialisten er over all forventning. Vi hadde spesielt en større sak som var oversendt vårt tidligere inkassobyrå. De hadde hatt saken til innkreving i tre måneder uten resultat. Saken ble trukket fra inkassobyrået, og ved bruk av EgeninkassoSpesialisten løste saken seg i løpet av ca. 30 dager! Vi beholdt også alt av renter og gebyrer selv (minus offentlige omkostninger). Vi gir EgeninkassoSpesialisten våre beste anbefalinger.

Line HøgelidØkonomisjef, Veranda ASwww.veranda.no

“….lett å sette seg inn i..”

Jeg var egentlig litt skeptisk til at jeg kunne håndtere dette alene, men der tok jeg feil, programmet var lett å sette seg inn i, telefonsupporten er meget bra. Jeg har nå håndtert noen saker og har fått rask løsning på sakene.

Gunn Erdahlregnskapsfører, Hindenes, Unneland & Juvik AShujas.no

«For godt til å være sant….»

Dette var min første reaksjon etter samtale med representant fra EgeninkassoSpesialisten. Jeg hadde avtale med et av Norges største Inkassobyråer fra før, og kunne ikke noe om innkreving selv. Kom jeg til å klare innkrevingen bedre enn et profesjonelt byrå? Jeg var skeptisk. Nå er jeg en overbevist kunde. Egeninkassospesialisten holder hva de lover. Min erfaring så langt er at dette er et enkelt og brukervennlig system, hvor et par tastetrykk lager de riktige inkassodokumentene. Det tar ikke mye tid! Saksgangen er svært rask, og man kommer mye raskere i kontakt med – og får mye raskere oppgjør fra – kundene. Kundeoppfølgingen fra EgeninkassoSpesialisten er flott, og de er hyggelige og behjelpelige hvis jeg lurer på noe. Dette har vært en lønnsom investering for oss, og jeg kan virkelig anbefale dette opplegget til andre bedrifter.

Anne Grethestyreleder og økonomisjef, Brennes Agro ASbbagro.no

Gjer kvardagen mykje enklare

Med EgeninkassoSpesialisten sitt system får man eit heilt anna forhold til inkassosaker. Vanligvis er det enkelt å sende ein skyldner til inkasso der saken vert ein av mange i eit komplekst og tungt system. Egeninkassospesialisten sitt system gjer kvardagen mykje enklare og man har full fokus på kvar enkelt kunde for vidare oppfølging i eit meget brukarvennlig system. Telefon og epost vert raskt besvart om det skulle vere spørsmål om systemet. Eit godt og brukarvennlig system som gjev meg den kontrollen eg ønsker på inkassosaker.

Ole Nic. LøbøDaglig leder, Gas Tech ASwww.gastech.no

Et nytt og bedre verktøy

Arbeid med utestående er alltid utfordrende. Det tar tid og man har historisk kommunisert via et inkassobyrå. Med EgeninkassoSpesialisten har det åpnet seg et nytt og bedre verktøy. Man må likevel engasjere seg i de største inkassosakene og med bruk av EgeninkassoSpesialisten har man full kontroll på skjema, frister og status på sakene. Siden oppstart primo 2014 har vi nå innfordret i underkant av 400.000 kroner. Supporten er også meget bra og langt utover det jeg hadde forventet. Jeg har anbefalt denne løsningen til flere kolleger og kunder.

Rune DjuvslandDaglig leder, ADCOM Kristiansund (Datateam Systems AS)www.adcomdata.no

Terningkast 6 – Topp karakter!

Gjennom EgeninkassoSpesialisten løser man betalingsproblemer med kunden i løpet av kort tid. Hele tiden har man selv kontroll, ingen mellomledd (inkassoselskaper), ingen tidsforsinkelser og alle omkostninger går direkte i din egen lomme. Service/telefonsupport fra EgeninkassoSpesialisten er utmerket ! Vår vurdering: terningkast 6 – Topp karakter!

Andrè KriebelDaglig leder, Rørlegger Kriebel ASwww.rorkjop.no/rorlegger-kriebel-as

Takk for god hjelp

Å ta inkasso oppdraget sjølv var veldig enkelt. Må innrømma at eg var litt skeptisk til å stå for inkasso for eigen rekning. Men min skepsis vart gjort til skamme. Dette var veldig enkelt, i tillegg til at EgeninkassoSpesialisten stod til teneste med gode råd og hjelp. Oppgjer på inkassosaka eg nytta egeninkasso på kom raskt, og vi sit tilbake med fullt oppgjer i tillegg til omkostningane. Vil derfor, dersom mine kundar seinare ber meg om hjelp til inkasso, tilrå EgeninkassoSpesialisten. 

Arild BrattebøRegnskapsfører, daglig leder, AB Rekneskapwww.ab-rekneskap.no

Brukervennlig, effektivt og lønnsomt

Vi har tidligere erfart hvor mye tid og ressurser som går med på å håndtere inkassosaker. Ved å benytte EgeninkassoSpesialisten har vi nå full kontroll. Det er meget enkelt og brukervennlig, effektivt og lønnsomt, og gir mye mindre ekstern håndtering. Viktigst av alt ­ det er bedre kundebehandling, fordi det løser sakene uten unødvendige og urimelige salærer fra inkassoselskaper. Du trur det ikke før du leser av konto!

Carl Robert LjønerEier og daglig leder, Energirådhuset Vekst ASwww.energiradhuset.no

Raskere saksgang – Høyere løsningsgrad

Jeg var i utgangspunktet skeptisk til egeninkasso og hvor mye “mer” arbeid det kunne bli, men gikk for å prøve det ut og har blitt overbevist. Ok det er en liten jobb å gjøre, men i forhold til det å oversende fordringer til innkassoselskaper så er det ikke store forskjellen. Men forskjellen er sakstiden, her er saksgangen mye raskere og pengene kommer raskere på konto, i tillegg så er saksgangen raskere hvis man må gå videre med sakene. Og løsningsgraden på sakene er også vesentlig høyere en hos inkassoselskapene vi har brukt.

Frode DelvikenDaglig leder, Varmeteknikk Øst ASwww.varmeteknikkost.no

Oversiktlig – enkelt å bruke – over all forventning

Som nykommer i økonomistyringen av vår bedrift var det mye å rette opp i av både gamle og nye saker relatert til uoppgjorte takster som dessverre en en tidkrevende jobb i vår bedrift. Etter at vi begynte å benytte EgeninkassoSpesialisten har dette gjort jobben mye enklere. Siden er svært oversiktlig, og enkel å bruke selv for meg uten stor økonomibakgrunn. Det gjør det enkelt å holde oversikt over uoppgjorte saker, og klargjøre til neste steg i behandlingen. Supporten fra EgeninkassoSpesialisten har virkelig vært over all forventning. De har alltid vært lett tilgjengelig og hjulpet oss med veiledning og innføring i programmet. For oss er de uunnværlige og anbefales på det sterkeste.

Kristine PartenØkonomistyrer, Fokus Takstwww.fokustakst.no

“…enkelt, brukervennlig, effektivt..”

Min erfaring med Egeninkassospesialisten har vært utmerket fra første stund. Topp service og oppfølging av saker kunne ikke ha vært bedre. Systemet er enkelt, brukervennlig, effektivt og ikke minst lønnsomt. Kan anbefales på det sterkeste.

Ann-Wenche OpperudAdministrasjonsleder Punkt Ø - Galleri F 15 og Momentum kunsthallpunkto.no

Kontakt oss for flere referanser!