EgeninkassoSpesialistens logo på ett ark

Kort om EgeninkassoSpesialisten

Vi tilbyr norske bedrifter et moderne og brukervennlig inkassosystem i skyen. Systemet er basert på vår mangeårige erfaring‏ som rådgiver til bedrifter som benytter egeninkasso til å kreve inn sine utestående fordringer.

Vi samarbeider med kredittopplysningsbyrået Experian på kredittopplysninger, har samarbeid med advokat på juridiske tjenester, og er leverandør av egeninkasso til medlemsbedrifter i Økonomiforbundet, Rørkjøp, Personløfterforeningen og Solskjermingsforbundet.

Vårt mål er å tilby markedets mest effektive og nyskapende inkassosystem til en hyggelig pris, og samtidig yte god tradisjonell kundebehandling med direkte dialog via telefon, e-post eller live-chat for de av våre kunder som ønsker dette.

Vi brenner for, og strekker oss svært langt, for at du skal oppnå best mulig inkassoresultater.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen å si hei på chatten, eller kontakte oss via e-post eller telefon.

Hvorfor bruke oss?

  • Mønsterpraksis

    Mange års erfaring med bistand til innfordring for bedrifter i alle størrelser og i bransjer har gitt oss innsikt i hvilke fremgangsmåter som fungerer best på hvilke saker. Saksgangen i programmet er lagt opp etter mønsterpraksis for å gi deg best mulig resultater på dine inkassokrav.

  • Kvalitet

    Vi verdsetter kunnskap høyt og tilstreber å holde oss oppdatert på all ny og relevant kunnskap innen vårt fagfelt. Vi er ydmyke nok til å innse at det alltid er mer å lære og at vi alltid kan bli bedre. Slik sikrer vi en kontinuerlig høy kvalitet på vår tjeneste, og du kan være sikker på at vi leverer den beste løsningen og de beste rådene.

  • Bedriftskultur

    Som bruker av Egeninkassospesialisten skal du møte en oppriktig samarbeidspartner som tar deg på alvor og lytter, er imøtekommende, ydmyk og nyskjerrig, og som ikke gir seg før dine utfordringer er løst. Kort sagt: Vi skal være en bedrift vi selv ville samarbeidet med. Og du skal nyte godt av dette.